• Mijn account
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Camagra

   Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Nog geen klant bij Camagra?

   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Automatisch verstuurgegevens ophalen
   • Volg uw bestelling
   Nieuw bij Camagra
 • 100% Discreet
 • Gratis verzenden vanaf 70 euro
 • Voor 17:00 besteld, zelfde dag verstuurd
 • 14 dagen bedenktijd
U bent hier:

Samenstelling en werking

Camagra vrouw is een natuurlijk libido verhogende middel voor de vrouwelijke prestaties.

De samenstelling van Camagra bevat onder andere de volgende actieve ingrediënten

Maca
Maca word ook wel de Peruaanse  ginseng genoemd. Dit word al jaar en dag in verschillende stimulerende middelen gebruikt, met name omdat dit het voortplantingsstelsel, oftewel de erectie en het libido, behoorlijk lijkt te stimuleren. Onze ervaringen hiermee zijn in ieder geval uitstekend.

Guaraná
Guarana is een nootachtig zaadje uit een Braziliaanse klimplant. De inheemse bevolking gebruikt het al jaren als een energiesupplement. Het word gebruikt om zowel de geestelijke als lichamelijke prestaties te verbeteren.
In Brazilië kun je het ook veelvuldig vinden in allerlei energiedrankjes. In Camagra word het vooral gebruikt voor de extra energie die het zou moeten geven. Hierdoor zult u meer kunnen presteren alsof de week niet zo zwaar is geweest.

U kunt langer en energetischer aan de slag.

Tribulus Terrestris
Dit is een plantje dat met name groeit in Azië, Bulgarije en Australië. Aan Tribulus Terrestris worden erectie stimulerende eigenschappen toegedicht. Dit komt met name doordat het onder andere Protodioscin bevat. Dit heeft vaatverwijdende eigenschappen. Door de bloedvaten wijder open te zetten kan er meer bloed doorheen. Dit gebeurd dan dus ook, en tijdens een opgewonden staat met name, in de penis.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het ook erg goed mogelijk is dat Tribulus Terrestris de sexdrive zou stimuleren. Om nu te zeggen dat uw drive hier helemaal door terugkomt gaat ons te ver. Maar het zal volgends ons zeker kunnen helpen om makkelijker in de juiste stemming te komen.

L-Arginine
Arginine is een basisch (semi essentieel) aminozuur. Niet alleen word er over Arginine geschreven dat het zou helpen bij het stimuleren van het immuunsysteem(met name in hogere doseringen), maar ook zou het helpen om uw orgasmes langer en intenser te laten maken.

Samengevat
Samengesteld uit extracten van deze natuurlijke ingrediënten is het met Camagra dus de bedoeling om meer energie te geven, waardoor u het makkelijker uithoud. Tevens zal de doorbloeding worden gestimuleerd door de bloedvaten verder open te  laten zetten en om uw gehele doorbloeding te stimuleren. Ook zal het u kunnen helpen om makkelijker en /of intenser in de juiste bui te komen. En als u eenmaal bijna klaar bent met de seksuele activiteiten, kan L-Arginine u helpen een nog intenser en langduriger hoogtepunt te behalen.

Waarschuwing
Hoewel Camagra een voedingssupplement is en geen maximale doseringen overschrijd, noch enig gevaar voor de gezondheid zou moeten opleveren, raden wij altijd aan om voor gebruik even rekening te houden met het volgende:

 • Als u last heeft van bloed en/of vaatziekten en/of hartklachten. En met name als u hier ook medicijnen voor gebruikt. Dan is het altijd raadzaam om eerst even contact met uw (huis)arts op te nemen over de combinatie met uw medicijnen.

Wij zijn hier altijd van mening dat u beter een keer extra contact met de arts kunt opnemen, dan dat u dat een keer te weinig doet. Veiligheid gaat voor.

LET OP: Niet gebruiken bij zwangerschap!